Vesti

Maraton za Vojvodinu – Kanjiža

thumb (2)Da pazarni dan ne bude onaj u kojem stižu penzije

Karavan Liberalno demokratske partije posetio je danas Kanjižu u okviru “Maratona za Vojvodinu”. Predsednik LDP Čedomir Jovanović, potpredsednik stranke Bojan Đurić i predsednik Pokrajinskog odbora LDP Dušan Mijić obišli su pijacu u tom gradu na severu Vojvodine i razgovarali sa prodavcima i okupljenim građanima.

Predsednik LDP Čedomir Jovanović rekao je u Kanjiži da je zemlja počela da propada onda kada su izgovorene rečenice poput “Ako ne znamo da radimo, znamo da se bijemo” ili “Ješćemo korenje”, a danas se, kako je ocenio, svi nalazimo pred time.

– Želim državu koja će život organizovati tako da pazarni dan ne bude onaj u kojem stižu penzije. Svi bi trebalo da imamo iste šanse, da onaj koji hoće da radi, živi onako kako radi. Želimo zemlju u kojoj će biti razdvojen rad od nerada, poštenje od nepoštenja. Čovek živi ili od rada ili krade. Od čega živi političar? On mora da bude sposoban. Političar mora da živi za politiku, ali ne može da živi od politike. Politika mora da bude izraz našeg dogovora, mera naše sposobnosti. Ako nas ne vode najbolji, gde ćemo stići – upitao je Jovanović.

– Evo vam ga Petrović na listi, sakrio se iza Tadića i Čanka. Zbog njega su izlazili paori pre dve godine i celu Vojvodinu blokirali – podsetio je Jovanović i građanima poručio da na izborima kazne sve one koji su vodili zemlju.

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

April 2018
M T W T F S S
« Apr    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
Get Adobe Flash player