Vesti

Maraton za Vojvodinu – Sombor

thumb (4)– Ne znam zbog čega se Čanak plaši LDP-a i pristaje da bude Tadićeva batina. Da on umesto Tadića nama šalje poruku da nismo dobrodošli u Vojvodinu. Pa gde će Dušan Mijić, koji je rođen ovde u Somboru, ako nema mesta u Vojvodini? Ne verujem ni da Čanak te izjave daje. Koliko ga znam, a dobro ga znam, on u ovo vreme, kao i nosilac liste, spavaju. Te izjave u njihovo ime pišu drugi, a potpisuju njihovim imenima. Čanak ne treba da bude paravan za Tadića. Tadić jedan glas ovde ne zaslužuje, zbog toga što ste za njega glasali, a on vas je varao. Meni su u Jagodini rekli da nisam dobrodošao. Vojvodina nije Jagodina. Čak i kada Čanak liči na Palmu, Vojvodina Jagodina ne sme da bude. I neka se izvini prvo ligašima, a onda i svim drugim ljudima u Vojvodini zbog poruka koje je poslao ovog poslednjeg dana izborne kampanje, koja je bila pristojna – rekao je predsednik LDP Čedomir Jovanović u nastavku “Maratona za Vojvodinu” u Somboru. 

– Ne mislim da je potrebno čudo da bi LDP dobio podršku za posao koji želi da radi. Mislim da bi čudo bilo da ljudi izađu na izbore 16. marta i glasaju za Nikolića, za Vučića, za Tadića, za Dinkića, za Dačića, za sve one koji su nam uništili zemlju. Oni koji su do sada zemlju vodili, ne zaslužuju vlast nego kaznu. Oni koji su propuštali šanse, novu šansu ne zaslužuju. Neka se sklone i pomognu nama, sposobniji smo od njih – rekao je Jovanović.

– Čitava Srbija je kao vaša Vojvodina, gladna reda, nade, optimizma, nekog plana, posla, mira i sita političara i jalove poolitike. Idemo u 16. mart, tražim od vas podršku. Ne vaše glasove, tražim od vas podršku jer ste mi potrebni da bismo od 17. marta mogli da radimo taj posao. Političari treba da krče put za ljude koji će uneti red u našu ekonomiju, koji će uneti red u naši obrazovni sistem, da čiste naš sistem koji je u ovom trenutku policiju učinio izvorom naše nesigurnosti, a ne štitom svakoga od nas ko ima pravo na normalan život. Da političari štite one koji žele da izgrade moderan obrazovni sistem, da izgradimo modernu poljoprivredu u Vojvodini, a ne da taljigamo po celoj zemlji na traktoru koji je star 20 godina –  poručio je predsednik LDP.

– Vaš Aleksa Šantić je potencijal ove zemlje, sve što ovde vidimo oko sebe napravili ste vi Somborci. Potrebno nam je i nešto novo, a ne samo zgrade iz prošlih vekova. Šta je novo izgrađeno? Šta ostavljamo mi budućim generacijama? – upitao je on.

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

April 2018
M T W T F S S
« Apr    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
Get Adobe Flash player