Vesti

Maraton za Vojvodinu – Sremska Mitrovica

screen_shot_2014-03-13_at_5_09_48_pmTadić ne zaslužuje nijedan glas u Vojvodini
– Znali su oni 2004. godine, kao što smo znali i mi, da ćemo izgubiti i Vojvodinu i Srbiju, a Kosovo nećemo vratiti, pa su najbolje godine, najdinamičnije godine u istoriji sveta, godine razvoja i investicija, potrošili u tim borbama koje su unapred bile osuđene na neuspeh. Ni to im nije bilo dovoljno pa su na kraju svega uzeli i potpisali sa Rusijom državni sporazum o privatizaciji Naftne industrije Srbije. I kako možeda radi hemijska industrija u Kikindi ako svoj gas, iz svojih bušotina, plaća kao onaj koji stiže iz Sibira. Zato mi nemamo azotare. One su nekada pravile 800.000 tona đubriva, a danas ne mogu da opstanu jer plaćaju gas 450 dolara, a konkurencija ga plaća 150 dolara. Da je naš NIS i da njime nije upravljao neko kao što je upravljao Dušan Petrović, evo ga danas opet na izborima, onda bi koštao 30. Ko vas je prevario pa ste terali svoje traktorima na puteve i kretali kod mene za Beograd pre tri godine? – rekao je predsednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovavović u Sremskoj Mitrovici u nastavku “Maratona za Vojvodinu”.

– Zloupotrebili su Čanka i kriju se iza njega. Tadić ne zaslužuje nijedan glas u Vojvodini, a oni koji su pomislili da sa njim vode takvu politiku u Vojvodini treba da budu kažnjeni na izborima – naveo je predsednik LDP.

On je napomenuo da su sva mesta u Srbiji ista i da je na svakom mestu u Srbiji sretao iste ljude.

– Kao da živimo u “Tvin Piksu”, a ne u Srbiji. Svako kaže daj neki posao, mala plata, šta ćemo sa decom, da li može nešto da se menja. Ljudi danas razumeju da loše žive zato što je to cena pogrešne politike koja je godinama vođena – kazao je Jovanović.
Lider LDP je rekao da je zemlja pogrešno organizovana i da to moramo da menjamo, kao i da pokrenemo privredu.
– Ko u kampanji vodi računa o vašim interesima? Znaju da se našminkaju, uđu u izbornu kampanju, jedni računaju na gnev ljudi, drugi na ponižene i nesrećne koji će glasati da bi preživeli. Niko osim nas ne traži podršku i ne govori o poslu koji mora da se uradi. Zato smo do poslednjeg btrenutka kampanje sa vama u Vojvodini. Ne da ratujemo, već da se doovorimo sa vama, da stavimo nogu u vrata i vratimo ono dobro što smo izgubili i mnogo toga novog dobrog stvorimo – naveo je Jovanović.

screen_shot_2014-03-13_at_5_09_48_pm

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

April 2018
M T W T F S S
« Apr    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
Get Adobe Flash player