Vesti

Maraton za Vojvodinu – Inđija

thumbPromenićemo Ustav i Vojvodini dati sva prava i obaveze koja ih prate

– Kaznite i Dačića, i socijaliste, za sve ratove, za sve propale fabrike. Kaznite i Tadića, za sve propuštene šanse, kaznite ga zato što je došao u Vojvodinu, a krije se iza Čanka. Kaznite ga i zbog toga što nije rekao Vojvodino, izvini, za sve ono što nisam uradio i oprosti mi za ono što sam uradio. Glasali ste toliko puta i birali, ovoga puta ne mislim da imamo bog zna šta da biramo. Pred nama je samo jedan put. Tim putem zemlja može proći samo ukoliko svi toga postanemo svesni i počnem taj posao ozbiljno da radimo. Nema jednog čoveka i stranke koji to mogu uraditi umesto nas, to ne može Vučić, to ne mogu ni naprednjaci – rekao je predsednik LDP Čedomir Jovanović u nastavku “Maratona za Vojvodinu” u Inđiji.

– Do cilja ćemo doći tako što ćemo drugačije organizovati život, promeniti Ustav, Vojvodini dati sva prava i obaveze koje to prate. Čitava Srbija je ista kao vaša Inđija. Oni koji rade ne mogu od tog posla da žive, oni koji posao nemaju sve bi dali za tu platu od koje ne mogu da žive. Penzioneri hrane čitave porodice, bolesni biraju da li će kupii hranu ili lek, strahujemo za decu na ulici, poljoprivreda nam je na kolenima – rekao je Jovanović.

– LDP želi da uđe u vladu, traži podršku za posao koji je neophodno uraditi. Mi biramo, ne biraju drugi, a ponajmanje biraju oni koje Srbija danas doživljava kao buduću vlast. Vučić ima 40 odsto od nesreće u zemlji. LDP ima politiku koja je krčila put, koja je, između ostalog, i njemu omogućila da se promeni, inače bi trajno ostao tamo negde na Karlovcu, Karlobagu, Virovitici i Ogulinu. Dobrodošli svi na tu stranu koju smo sačuvali, ne za sebe, već za čitavu zemlju – poručio je Jovanović.

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

April 2018
M T W T F S S
« Apr    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
Get Adobe Flash player