Info

Sastanak menadžera LDP-a iz Srema

vojvodinaU toku aprila meseca LDP je intenzivirao rad na terenu sa lokalnim odborima u cilju priprema predstojećih izbora. U Vrdniku je održan sastanak menadžera LDP-a iz Srema, sa podpredsednikom Dušanom Mijićem, na kome su razmatrane dalje aktivnosti u Vojvodini.

LDP će insistirati na fer političkim odnosima političkih stranaka, kako bi se obezbedio minimum uslova za slobodno političko delovanje aktera na političkoj sceni. Nedopustivo je nasilje u političkoj utakmici, za koje smo verovali da je iza nas. Stoga napadi na novinare, političke konkurente i posebno na zaštitika gradjana zaslužuju najoštriju osudu.

O radu same partije,  dogovoreno je da Predsedništvo pokrajinskog odbora LDP Vojvodine,  shodno novom autonomnom položaju, donese odluke o održavanju skupština u odborima u Vojvodini, najpre u Kikindi, Rumi i Staroj Pazovi a potom i u drugim gradovima.

Cilj tih aktivnosti je da se organizacija priprema za predstojeće pokrajinske izbore na koje će izaći sa jasnim programom o potrebi promena položaja Vojvodine, pre svega njenog ustavnog položaja iz čega se dalje provlače svi drugi problemi. Na tom poslu će nam saveznici biti sve stranke koje razumeju pitanje Vojvodine i pokazuju  interes da na tom poslu nastave da rade.

LDP

Vojvodine

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

April 2018
M T W T F S S
« Apr    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
Get Adobe Flash player